Merkez Borsa İstanbul Ortaokulu

Vizyon: İnsan haklarına saygılı ve o hakkın korunması için okul olarak demokratik kültürün gerek öğrenci gerekse toplum bazında oluşmasını sağlamak ,girdisini aldığı çevrenin ihtiyaçlarını dikkate alan bir yaklaşım Öğrenciler yetiştiren, sanatsal becerilerin, kişilik eğitiminin iyi alışkanlık ve davranışlarının temelinin atılıp geliştirildiği bir okul olmaktır.

Misyon: Biz, Türk Milli Eğitimin amaç ve İlkeleri doğrultusunda, Atatürk İlke ve İnkılâplarını benimseyen Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına ve demokrasinin ilkelerine bağlı, başkalarının haklarına saygı duyan sorumluluk yüklenebilen birey olma bilincini kazanmış, sosyal, kültürel, eğitsel, bilimsel, sportif ve sanatsal etkinliklerle milli kültürümüzü benimseyen ve yayılmasına yardımcı olan, bireysel ve toplumsal sorunları tanıyan ve bu sorunlara çözüm yolları arama alışkanlığı kazanmış, kişisel sağlığının yanı sıra ailesinin ve toplumun sağlığını koruyan milli ve evrensel kültür değerlerini tanıyan, benimseyen, geliştiren ve bu değerlere saygı duyan,çevre sorunlarına duyarlı, dürüst, erdemli ahlaklı, iyi ve mutlu yurttaşlar yetiştirmek.

Başarılar:

Servis Bilgisi: YOK
Taban-Tavan Puan Bilgileri: YOK
Sportif Etkinlikler: VOLEYBOL,BASKETBOL, FUTBOL,BADMİNTON,
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: E-TWİNİNG ULUSAL ÇALIŞMA
Kontenjan Bilgileri: YOK

WEB - https://merkezborsaistanbul.meb.k12.tr

Adres - DOĞAN MAH. ABDURAHMAN KAVAK CAD. BORSA İSTANBUL ORTAOKULU BLOK NO 71 MERKEZ / SİİRT

Yatakhane Koğuşu :14

Yerleşim Yeri - MERKEZ